събота, 1 юли 2017 г.

Времето през ЮЛИ 2017


Времето през ЮЛИ 2017 ще зарадва всички любители на лятната почивка и ще даде прекрасни възможности за отдих на морето или планината. Времето през месеца, ще зарадва любителите на почивката на море. Температурата на водата ще бъде около 26-27 градуса. В морските курорти температурите ще са подходящи за активен летен отдих и ще достигнат средно месечните с около 3-4 градуса под стойностите им. Ето прогнозата за месечните температури в някои по-големи градове по черноморието: Варна-31, Бургас-33, Несебър-33, Приморско-32, Каварна-30. Високите температури ще накарат много хора да търсят спасение в планинските курорти или в прохладните помещения, които разполагат с климатизация и добра вентилация на въздуха.... Прочетете Цялата прогноза за времето 2017...

Какво време да очакваме през юли 2017?

Дългосрочната прогноза за времето през юли месец 2017 година е за горещо време.
Месец юли ще започне с немного високи температури, но ще продължи с постепенно повишение на температурите и сухо и предимно слънчево време ще се установява от понеделник, 6 юли, а към края на седмицата дневните стойности ще бъдат от 28, 29 до 33-34 градуса, след това ще има временно понижение на температурите с валежи и гръмотевични бури. Възможна е нестабилност във времето до средата на юли.
През втората половина на юли времето ще бъде  горещо.
В отделни части на страната, месец юли е най-топлия и температурите достигат максимални стойности до 40 градуса, а в обедните часове 42-45.
Съветите за специалистите е да не излизат навън по това време, особено хора, които са с високо кръвно налягане и сърдечно-съдови заболявания трябва да бъдат изключително внимателни.
Средно месечните температури за юли 2017 се очаква да бъдат в рамките на 33 - 38 градуса, а най-ниските стойности може да достигнат 12- 17 градуса.

Какво ще бъде времето на  българското Черноморие през юли 2017?

В курорти температурите ще достигнат средно месечните  28 -33 градуса. През Лятната Ваканция 2017 ще се радваме на чудесно време, чудесно за плаж.

Какви валежи се очакват през юли 2017?

Дългосрочната прогноза за валежите през  месец юли се очаква да бъдат не повече  нормалното за този  сезон на годината.Очакваме валежни дни от 3 до 5 дни. Те ще бъдат краткотрайни, на места  ще се наблюдават и летни бури с гръмотевици.
Очакваното горещо лято ще  накара много хора да потърсят прохлада в планините и на морския бряг. Важното е да знаете, че  Лятна Ваканция 2017 ще изисква от вас да се запасите с противослънчеви средства, независимо, къде отдъхвате, на море или на планина. И не се излагайте прекомерно на слънчевите лъчи, особено в следобедните часове. Носете със себе си винаги минерална вода и изпивайте не по-малко от 1-2 л на ден. Ограничавайте газираните напитки.
Прогноза за времето през 2017 - Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали
Всекидневна прогноза за времето през 2017 година 
Форуми за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"
форума за Прогнози за времето през 2017
Прогноза за Времето във Facebook



2 коментара:

Global Finance каза...

Специална оферта заем, за да постигнете целите си през новата година.

Ние сме частна институция, която е специализирана в предлагането на кредит. Нашият кредит е надежден и бърз. Ние отпускат кредити, вариращи от 3000 € до € 7.000.000 на нисък лихвен процент от 2% за работниците и 3% за тези в безработицата. Моля, моля да се свържете с нас в реалните нужди на спешно заем от Е-мейл: globalfinance989@gmail.com или Whatsapp номер: 33644662481 (Предлага се само за Whatsapp).
Благодарим ви за разбирането

ASTRID каза...

Добър вечер дами и господа
Аз дава кредитите за интересуващите се от финансова помощ. Това е заем между отделни с прости условия и специфични за този факт някои разпоредби са направени за правилното провеждане на процедурата. свържете се с мен чрез имейл: lucastrid123@gmail.com. Ако се интересувате.

Публикуване на коментар