сряда, 1 март 2017 г.

Времето през Март 2017


Времето през Март 2017 - Прогнозата за времето през Март 2017 го определя като чувствително по-топъл от Февруари 2017. Температурите ще се повишат с 5-6 градуса, което е доста чувствително повишение.Прогнозата за времето през месец март 2017 предвижда най-високите температури да достигнат 22-25 градуса, а най-ниските минус 12-10 градуса. Прогнозата за средната температурата през Март 2017 в Северна България и по високите полета е между 4 и 7 градуса. По Черноморието и Южна България - от 6 до 9 градуса, а в планините от минус 5 до 1 градус.... Прочетете Цялата прогноза за времето 2017...

Каква температура да очакваме през месец март 2017?
Очакваните валежи през пролетния месец март ще бъдат около и под нормата.
През месец март най-ниските минимални температури ще бъдат между минус 6 и минус 3, най-високите - между 18 и 23 градуса.
Какво време ни очаква през месец март 2017 по десетдневки?
Динамично време през първото десетдневие- ще има усилване на вятъра, влажността ще е висока, на места ще има и превалявания, но предимно слаби и предимно от дъжд. Сняг ще има  в Северна България, но краткотраен и трайна снежна покривка няма да има. В средата на първото десетдневието ще има и краткотрайно застудяване.

Какво време ни очаква през второто десетдневие на месец март 2017?
През  второто десетдневие очакваме температурите ще бъдат по-ниски от обичайните.  Тогава ще има променливо време. Времето ще бъде по-често облачно, ще има превалявания от дъжд и сняг. Но ще има и  временно затопляне, то ще бъде  през втората половина от десетдневието.
Какво време ни очаква през третото десетдневие на март 2017?

Ще има валежи в началото на третото десетдневие Те ще предизвикат  понижение на температурите,  след този период  ще има условия  за по-сухо и спокойно време.  През третото десетднение ще има повече слънчеви дни и по-малко валежи, свързани с преминаването на атмосферни смущения. Дългосрочната ни прогноза е за постепенно повишаване на температурите.
Прогноза за времето през 2017 - Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали
Всекидневна прогноза за времето през 2017 година 
Форуми за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"
форума за Прогнози за времето през 2017
Прогноза за Времето във Facebook


Няма коментари:

Публикуване на коментар